Privacy Policy

Privacy Policy Brillz / the Happy Company

 

Wij beschermen je gegevens! 

Versie 1.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10 december 2018.

 

Privacy

We vinden het belangrijk dat jij weet wat we met jouw persoonsgegevens doen. Daarom leggen we dat hier haarfijn uit, in begrijpelijke taal. Geen notarieel geneuzel - da's niet cool.

 

Jouw persoonsgegevens

De persoonsgegevens die jij ons geeft, verzamelen wij en gebruiken we om onze beloften aan jou zo goed mogelijk na te komen. We kunnen daardoor bijvoorbeeld...

  • een offerte opstellen en aan je verzenden
  • onze producten aan je verzenden
  • een factuur opsturen
  • vaststellen hoe we aan je wensen gaan voldoen
  • communiceren met je over alle bovengenoemde zaken

Uiteraard is het geen verplichting dat we je persoonsgegevens krijgen, maar je zult begrijpen dat het erg lastig is om voor jou aan het werk te gaan zonder de juiste informatie. Onze pakketjes hebben helaas op dit moment nog geen pootjes : )

 

Doorgeven van jouw gegevens

Jou persoonsgegevens worden alleen aan andere partijen verstrekt als dat echt niet anders kan en nodig is voor onze service aan onze klanten. Het gaat dan om de volgende partijen: betaalpartners, bezorgpartners, leveranciers, ICT-dienstverleners en bedrijven die onze reviews bij elkaar harken. De bezorgpartner moet je bestelling afleveren op het correcte adres. Bedrijven zoals media- en advertentiebureaus, data management-platforms, en onderzoeksbureaus komen in beeld zodra we je persoonlijk advies willen geven of specifieke advertenties laten zien, bijvoorbeeld op basis van je interesse in bepaalde producten. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.

De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Brillz / the Happy Company, tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

 

Het bewaren van jouw gegevens

We bewaren je gegevens natuurlijk niet oneindig. Hoe lang je in onze systemen blijft staan is afhankelijk van de situatie. Als je bij ons een offerte aanvroeg, maar je daarna geen klant bent geworden, dan blijf je één jaar in onze database. Als je wél klant bent geworden, dan nemen we pas na zeven jaar afscheid. Dat is namelijk dezelfde periode die de Belastingdienst aanhoudt als het gaat om het kunnen overleggen van onze administratie. Handig, hè!

 

Nieuwsbrieven

Als jij ons toestemming hebt gegeven, dan gebruiken we jouw persoonsgegevens in de toekomst om je af en toe een toffe mail te sturen. Daarin stelen we je op de hoogte van nieuwe producten en doen we je onweerstaanbare aanbiedingen. Geloof mij, die mails wil je hebben! Maar als dat niet zo is, dan kan je ons dat natuurlijk gewoon even laten weten. Onderaan iedere mail vind je de mogelijkheid om je af te melden. 

 

Je rechten

Laat ik je ten slotte één en ander vertellen over jouw rechten. Op elk moment mag jij...

  • ons vragen om je persoonsgegevens in te zien
  • ons vragen om je persoonsgegevens te wijzigen, als daar reden toe is
  • ons vragen om je persoonsgegevens te wissen
  • ons vragen om het gebruik van je persoonsgegevens te beperken
  • bezwaar bij ons maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens
  • een klacht indienen over ons bij de Autoriteit Persoonsgegevens
  • ons vragen om jou je eigen persoonsgegevens te geven
  • ons vragen om jouw persoonsgegevens aan iemand anders te geven. 

Als je van die rechten gebruik wilt maken, dan kan je contact opnemen met Jan van Brillz / the Happy Company. Hij is bereikbaar op telefoonnummer +31 6 2930 1260 of op service@brillz.nl. Jan kan ook al jouw vragen beantwoorden die je eventueel nog hebt over de manier waarop wij met jouw waardevolle gegevens omgaan.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan deze privacy policy voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

Brillz / the Happy Company
Malagijweg 14, Eindhoven 
0629301260 
service@brillz.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Morgen in huis

Voor 15:00 besteld

Vertrouwen

Webwinkel keurmerk

Gratis verzending

Voor bestellingen boven de €75,00 (anders €1,95)

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.